top of page

Om Terapi

Min "stil" er rolig og involverende. Med nærvær og fokus på en tryg situation er etablering af kontakt og relation det bærende element i min terapeutiske praksis. Det er grundlaget for at få adgang til sårbare føleser, mod til at dele dem med et medmenneske og få øje på nye veje og muligheder.

 

Jeg har øvet mig i at være det nænsomme spejl, det tydelige spejl, at være til stede med svære ting for mig selv og andre. Jeg er opmærksom på at inddrage fortiden, når det giver mening – for at forstå og forbedre

livskvaliteten i dag med mere livfuldhed.

 

At gå i terapi er som at tage på en rejse. Man kan rejse ud og se på den facade et andet land gerne vil vise frem. Man kan også være nysgerrig på, hvordan livet udspiller sig bag facaden, i de små gyder, på markeder og den slags. Ofte er der mere liv og store oplevelser i det uforudsete – hvis man tør indgå i det. Terapi er ofte med til at skabe mod. Mod, der hvor man gerne selv vil være lidt modigere.

Når det er relevant og jeg oplever interesse for det, inddrager jeg gerne arbejde med symboler i terapien. Metoden hedder sandplay og indeholder ofte en form for genvej bag om sproget, som kan være meget hjælpsom.

 

bottom of page